Πωλήσεις επώνυμων & δημιουργία χειροποίητων
κοσμημάτων σε τιμές χονδρικής

* ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ *

Μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένες αλυσίδες και καδένες 18 και 14 καρατίων σε Κίτρινο, Λευκό και Ροζ Χρυσό, πάντα σε τιμές πρώτης ύλης.
Μεγάλη ποικιλία δαχτυλιδιών πλαισιωμένα από διαμάντια και πολύτιμους λίθους, 18 και 14 καρατίων σε Κίτρινο, Λευκό και Ροζ Χρυσό, από 100 Ευρώ!!
Όλα μας τα προ-ιδιόκτητα κοσμήματα προς πώληση είναι διαλεγμένα ένα προς ένα, ως προς την αισθητική τους και την ποιότητα κατασκευής τους!
Μεγάλη ποικιλία από σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους!!
Κρεμαστά, όπως και σετ σε τιμές χονδρικής!!
Καρφίτσες περίτεχνες με διαμάντια!
Μοναδικά "έργα τέχνης" κοσμήματα!!
Μεγάλη ποικιλία σταυρών, πλαισιωμένοι από διαμάντια και πολύτιμους λίθους, 18 και 14 καρατίων σε Κίτρινο, Λευκό και Ροζ Χρυσό, από 50 Ευρώ!!
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας, μπορεί ο καθένας να βρει και να αποκτήσει το κόσμημα που έχει ονειρευτεί, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τα υπέρογκα κόστη των "βιτρίνων"!
Μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, οπότε μία επίσκεψη στον χώρο μας είναι αρκετή να σας πείσει, και να σας γλυτώσει από πολλά περιττά έξοδα!
Τα κοσμήματα που έχουμε προς πώληση, κοστολογούνται μόνο με βάση την τιμή των πρώτων υλών τους (χρυσός,πολύτιμοι λίθοι) !
Μεγάλη ποικιλία κρεμαστών πλαισιωμένα από διαμάντια και πολύτιμους λίθους, 18 και 14 καρατίων σε Κίτρινο, Λευκό και Ροζ Χρυσό, από 100 Ευρώ!!
Μεγάλη ποικιλία αντικέ κοσμημάτων πλαισιωμένα από διαμάντια και πολύτιμους λίθους, όπως και σπάνιων και ιδιαιτέρων πολύτιμων αντικειμένων!
TOP