Αγορές, Πωλήσεις, Ανταλλαγές
μεταχειρισμένων επώνυμων Ορολογίων

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6937 15 14 02

Αγορές-Πωλήσεις-Ανταλλαγές-Εκτιμήσεις-Μεταχειρισμένων Ρολογιών
Σε εμάς μπορείτε να πουλήσετε το παλιό προ-ιδιόκτητο (pre-owned) ρολόι σας υψηλής ωρολογοποιίας, έναντι των υψηλότερων τιμών της αγοράς, όπως επίσης και να αγοράσετε κάποιο προ-ιδιόκτητο ρολόι από το στοκ μας, σε πολύ ελκυστική τιμή!
Αγοράζουμε μεταχειρισμένα ρολόγια καθημερινά, καλέστε μας να σας δώσουμε τιμή για το μεταχειρισμένο ρολόι σας.

(Για καλύτερη εμφάνιση σε κινητά/tablet, γυρίστε την συσκευή οριζοντίως/landscape mode)

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη συλλογή μας!

Γιατί πάντα προσφέρουμε την καλύτερη τιμή, είτε έρχεται κάποιος σε εμάς για να πουλήσει/ανταλλάξει το παλιό του ρολόι, είτε έρθει για να αποκτήσει το ρολόι των ονείρων του.

Γιατί κάθε ρολόι που έχουμε στο στοκ μας , έχει περάσει από ενδελεχή έλεγχο γνησιότητας και καλής λειτουργίας. Για αυτό τον λόγο μαζί με κάθε αγορά ρολογιού από εμάς, εκτός από την απόδειξη αγοράς που αναγράφει αναλυτικά τι αγοράσατε και πόσο, θα λάβετε μαζί και κάρτα-πιστοποίησης γνησιότητας και καλής λειτουργίας.

Eίμαστε μέλη της WTA (Watch Trader Ascociation - http://www.wtashows.com/) , κάτι που προσδίδει επωνυμία και κύρος στις συναλλαγές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και έμπιστοι επαγγελματίες πωλητές στο μεγαλύτερο online δίκτυο ορολογίων παγκοσμίως Chrono24. Μπορείτε να πλοηγηθείτε επίσης στην σελίδα μας εκεί (www.nikiasgold.chrono24.com) για να διαπιστώσετε τις αξεπέραστες τιμές μας, τις περισσότερες φορές ακόμα και παγκοσμίως!!

TOP