ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΡΥΣΟΥ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Η Nikias Gold διαθέτει πρωτοπόρο εργοστάσιο ανακύκλωσης πολυτίμων μετάλλων

Τήξη-Ανάλυση-Ανάκτηση (Καθαρισμός)

Είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία με δικές της καθ'όλα νόμιμες, πρωτοποριακές, "πράσινες" εγκαταστάσεις τήξης, διύλησης και παραγωγής καθαρών πολυτίμων μετάλλων, που της εξασφαλίζουν άδεια λειτουργίας εντός λεκανοπεδίου Αττικής, στο Μοσχάτο στα νότια προάστια.
ΜΠΑΡΕΣ ΧΡΥΣΟΥ
ΕΠΩΝΥΜΕΣ MΠΑΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥ 995' ΧΡΥΣΟΥ 250, 500 ΚΑΙ 1000 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ
ΜΠΑΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΣΗΜΙΟΥ
ΕΠΩΝΥΜΕΣ MΠΑΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥ 999' ΑΡΓΥΡΟΥ 250, 500 ΚΑΙ 1000 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ
Σε όλα τα χρόνια δράσης της, η NIKIAS GOLD έχει καθιερώσει μία στιβαρή φήμη, για την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την αψεγάδιαστη ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών της
Φήμη που συμμερίζονται και επιβεβαιώνουν ιδιώτες και εγχώριοι έμποροι αλλά και διεθνείς οίκοι πιστοποίησης και επενδυτικές τράπεζες.
Παραμένουμε στην προμετωπίδα της αγοράς χρυσού και αργυρού με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, μηχανήματα σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και διαφανείς διαδικασίες που εξασφαλίζουν το κύρος της επιχείρησης και δικαιώνουν την επιλογή των πελατών μας.
Έτσι προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες. Παρέχουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών και έτσι αποτελούμε μιά δυναμική εταιρία στην πάντα εξελισσόμενη και παγκόσμια αγορά.
Πελάτες μας είναι ήδη κατασκευαστές κοσμημάτων, εργαστήρια αργυροχρυσοχοϊας, έμποροι κοσμημάτων, έμποροι και εξαγωγείς πολυτίμων μετάλλων, ενεχυροδανειστήρια, συλλέκτες και έμποροι νομισμάτων και επενδυτές.
Σε ότι κάνουμε βάζουμε σαν στόχο μας την τελειότητα και σ΄αυτή τη διαδικασία αγκαλιάζουμε όλο το εύρος εμπορίας και ανακύκλωσης πολυτίμων μετάλλων.
Έτσι προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες. Παρέχουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών και έτσι αποτελούμε μιά δυναμική εταιρία στην πάντα εξελισσόμενη και παγκόσμια αγορά.
Εγγυόμαστε πάντοτε να προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα:
Τήξη
Ανάλυση
Ανάκτηση πολυτίμων μετάλλων (καθαρισμό)
Αγορά μετάλλων
Πώληση μετάλλων

Το καθαρό μέταλλο που ανακτάται και παραδίδεται στον πελάτη είναι εγγυμένης περιεκτικότητας (999,9 για τον Χρυσό και 999 για τον Άργυρο).
Όλα κάτω από μιά στέγη.
Επαγγελματισμός, αποδοτικότητα, ευελιξία και γνώση της αγοράς.
Η έδρα μας είναι στο Μοσχάτο, σε κεντρικό σημείο με άριστη και γρήγορη πρόσβαση. Εξυπηρετείται από τον ΗΣΑΠ (Σταθμός Καλλιθέας & Μοσχάτου).
Οι διαδικάσίες τήξης και ανάλυσης είναι ταχύτατες και δεν σας υποχρεώνουν σε πολύωρη αναμονή.
Τα προϊόντα μας σε Χρυσό και Ασήμι, περιλαμβάνουν πιστοποιημένες ράβδους κατεργασίας proof, γράνα (ΑΦΟ) και λάμα.
TOP