Βασικές Ερωτήσεις

Η Nikias Gold S.A. ή αλλιώς Νικίας Εμπορία Χρυσού Α.Ε. είναι 100% ελληνική οικογενειακή εταιρεία.

Γιατί η Nikias Gold S.A. μπορεί και προσφέρει τις υψηλότερες τιμές στην αγορά πολυτίμων μετάλλων, διότι είναι η μοναδική εταιρεία που δεν χρειάζεται μεσάζοντες.

Είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της, η μοναδική ελληνική εταιρεία με δικές της καθ 'όλα νόμιμες, πρωτοποριακές, "πράσινες" εγκαταστάσεις τήξης, διύλισης και παραγωγής καθαρών πολυτίμων μετάλλων, που της εξασφαλίζουν άδεια λειτουργίας εντός λεκανοπεδίου Αττικής, στο Μοσχάτο στα νότια προάστια.

Έτσι με την καθετοποιημένη αλυσίδα παραγωγής και αξιοποίησης, δεν χρειάζεται μεσάζοντες , οπότε όλο το τίμημα καταλήγει στους πελάτες μας.

Φιλική εξυπηρέτηση, εκτίμηση και ζύγιση με πλήρη διαφάνεια, μπροστά στον πελάτη, προσφέροντας επεξήγηση στον πελάτη, πλήρης εχεμύθεια, ασφαλής prive χώρος για συναλλαγές και πάντα εκδίδοντας τα απαραίτητα αποδεικτικά έγραφα.

Ανεξάρτητα από ότι διαφημίζει ο εκάστοτε φορέας , ο πελάτης έχει υποχρέωση να μην πείθεται εύκολα σε τέτοια τεχνάσματα του μάρκετινγκ και να ερευνά τις τιμές της αγοράς.
Είναι σύνηθες φαινόμενο, στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, να διαφημίζουν οτί προσφέρουν υψηλότερες τιμές και στην πραγματικότητα να συμβαίνει το αντίθετο.

Συμβουλή και πολιτική της εταιρείας μας προς τον καταναλωτή πριν οποιαδήποτε συναλλαγή είναι Ενημέρωση - Έρευνα Αγοράς - Σύγκριση ποιότητας/υπηρεσιών/τιμών.

Βεβαίως, οι πολύτιμοι λίθοι κοστολογούνται χωριστά , όπως επίσης και τα επώνυμα κοσμήματα.

Η περιεκτικότητα σε χρυσό σε ένα κόσμημα, συνήθως αναγράφεται σε ποσοστό επί τοις χιλοίς.

Δηλαδή κωδικός 585 σημαίνει 585/1000 = 58,50% = 14Κ (24Κ x 58,50%)

Κωδικός 750 σημαίνει 750/1000 = 75% = 18K (24Κ x 75%)

Με τον ίδιο τρόπο υπολογίζουμε και τις υπόλοιπες περιεκτικότητες σε χρυσό, βάση κωδικού κατασκευαστή.

Βεβαίως, αγοράζουμε χρυσό και ασήμι σε κάθε μορφή και ποσότητα.

Βεβαίως η εκτίμηση περιεκτικότητος χρυσού και η ζύγιση γίνεται με ανάλυση και επεξήγηση μπροστά στον πελάτη.

Ερωτήσεις για Ρολόγια

Γιατί πάντα προσφέρουμε την καλύτερη τιμή, είτε έρχεται κάποιος σε εμάς για να πουλήσει/ανταλλάξει το παλιό του ρολόι, είτε έρθει για να αποκτήσει το ρολόι των ονείρων του.

Γιατί κάθε ρολόι που έχουμε στο στοκ μας , έχει περάσει από ενδελεχή έλεγχο γνησιότητας και καλής λειτουργίας. Για αυτό τον λόγο μαζί με κάθε αγορά ρολογιού από εμάς, εκτός από την απόδειξη αγοράς που αναγράφει αναλυτικά τι αγοράσατε και πόσο, θα λάβετε μαζί και κάρτα-πιστοποίησης γνησιότητας και καλής λειτουργίας.

Eίμαστε μέλη της WTA (Watch Trader Ascociation - http://www.wtashows.com/) , κάτι που προσδίδει επωνυμία και κύρος στις συναλλαγές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και έμπιστοι επαγγελματίες πωλητές στο μεγαλύτερο online δίκτυο ορολογίων παγκοσμίως Chrono24. Μπορείτε να πλοηγηθείτε επίσης στην σελίδα μας εκεί (www.nikiasgold.chrono24.com) για να διαπιστώσετε τις αξεπέραστες τιμές μας, τις περισσότερες φορές ακόμα και παγκοσμίως!!

Ερωτήσεις για Διαμάντια

Η ποιότητα/αξία ενός διαμαντιού κρίνεται κυρίως από τα 4C's τα οποία είναι:

1)Carat (Βάρος σε Καράτια = Μέγεθος)

2)Cut (Κόψιμο = Σχήμα/Αναλογίες)

3)Color (Χρώμα = Τόνοι του Άσπρου)

4)Clarity (Διαύγεια/Καθαρότητα = Εσωτερικές Ατέλειες)

Καλό θα είναι ο καταναλωτής να αγοράζει διαμάντι μόνο από φορείς όπου του παρέχουν πιστοποιητικό από ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΜΟΛΟΓΙΑΣ (πχ. GIA , HRD ) , οπού θα αναγράφονται λεπτομερώς όλα τα παραπάνω στοιχεία/στήλες του πίνακα.
Είναι σύνηθες φαινόμενο, στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, να δίνουν σαν συνοδευτικό για διαμάντι/διαμαντένιο κόσμημα, ένα απλό "πιστοποιητικό" του εκάστοτε εμπόρου/φορέα, όπου μπορεί μεν να αναγράφονται τα παραπάνω στοιχεία, αλλά τις περισσότερες φορές δυστυχώς δεν έχουν καμία βαρύτητα.

Συμβουλή και πολιτική της εταιρείας μας προς τον καταναλωτή πριν οποιαδήποτε συναλλαγή είναι Ενημέρωση - Έρευνα Αγοράς - Σύγκριση ποιότητας/υπηρεσιών/τιμών.

Γιατί η Νικίας Εμπορία Χρυσού Α.Ε. που μέχρι πρότινος πουλούσε μόνο χονδρική σε εμπόρους στο εξωτερικο, πλέον δραστηριοποιείται και στην λιανική στην ελληνική αγορά, κρατώντας τις ίδιες τιμές, ώστε να οφελείται άμεσα ο Έλληνας καταναλωτής.

Βεβαίως, πλέον η Νικίας Εμπορία Χρυσού Α.Ε. πουλάει διαμάντια και σε ιδιώτες με τους ίδιους όρους που πουλούσε και σε εμπόρους/κατασκευαστές/κοσμηματοπώλες.

Βεβαίως, επιλέγοντας να αγοράσετε ένα διαμάντι από εμάς σε τιμή χονδρικής, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο κόσμημα με αυτό, φτιαγμένο στα γούστα σας και τα μέτρα σας, με ελάχιστο επιπλέον κόστος.

Βεβαίως και αγοράζουμε διαμάντι/διαμαντένιο κόσμημα στις καλύτερες τιμές της χονδρικής αγοράς διαμαντιών, βάση των διεθνών τιμών.

Όλα τα διαμάντια που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία μας, προτού γίνουν διαθέσιμα για το κοινό, έχουν δωθεί για πιστοποίηση σε έναν εν των δύο μεγαλυτέρων και αξιόπιστων ινστιτούτων γεμολογίας και πιστοποίησης παγκοσμίως.

Συνεργαζόμαστε μόνο με τα δύο μεγαλύτερα ινστιτούτα γεμολογίας και πιστοποίησης παγκοσμίως, το GIA Αμερικής (http://www.gia.edu/) και το HRD (http://www.hrd.be/en/home.aspx) , και όλα μας τα διαμάντια προς πώληση συνοδεύονται από πιστοποιητικά αυτών, που προσδίδουν αξία και κύρος.

Ερωτήσεις για εργοστάσιο

Το εργοστάσιο Ανακύκλωσης Πολυτίμων Μετάλλων της Νικίας Εμπορία Χρυσού Α.Ε. μπορεί να επισκευθεί ο καθένας που χρειάζεται κάποια από τις ακόλουθες εργασίες:

Τήξη Χρυσού και Αργύρου και Ανάκτηση καθαρού μετάλλου.
Αναλύσεις (Χημική και Φασματοσκόπηση).

Μπορείτε να ανακυκλώσετε το μέταλλο που έχετε σε οποιαδήποτε μορφή (κοσμήματα,νομίσματα,κράμματα,σκεύη) και να παραλάβετε καθαρό χρυσό και ασήμι σε 999.9' πιστοποιημένη διεθνώς περιεκτικότητα και σε οποιαδήποτε μορφή (γράνα, λάμα, πιστοποιημένες μπάρες)

Μάλιστα, καλέστε στο 2104822210 για να προγραμματίσετε την επίσκεψη σας.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι τόσο σύγχρονες, έτσι ώστε ο κάθε πελάτης να εξυπηρετείται αμέσως κατά την άφιξη του, και να έχει τελειώσει την εργασία του σε λιγότερο από 30 λεπτά.

TOP